• slidebg1
    El Principe de los Ladrones - grupo de música pop-rock

EL PRINCIPE DE LOS LADRONES

En l'hivern del 2012, es va forjar la primera idea del Príncipe de los Ladrones després de dissoldre's el grup en el qual cantava el Rafa.
De moment només era una idea i que la inspiració no va arribar fins passat l'estiu quan en Rafa va aconseguir inspirar-se en terres andaluses gràcies a l'ambient i les gents de Mojacar que li van donar l'empenta necessària per tornar a Barcelona i començar a compondre.
Amb l'arribada de la crisi, el Rafa va haver de vendre de tot per poder pagar la primera maqueta, que va poder dur-se a terme gràcies al Samueliko (cantant de Bámbula) el qual el va ajudar amb els seus músics al fet que la maqueta sonés decentment.
La recerca dels membres del grup va ser el següent pas d'aquest projecte. Primer va arribar el Nil (Bateria) , amic d'un amic del Rafa i de la mateixa manera el David (Guitarra) , un virtuós de les cordes. L'últim a incorporar-se va ser l'Oscar (Baixista) , amic i veí del Rafa des de la infància, el qual va haver de depurar la seva tècnica, ja que les noves cançons poc tenien a veure amb les del grup Punk en què havia tocat anteriorment.
Al novembre del 2016, els quatre integrants del grup regravaren i van registrar els temes sota el nom de: “El Príncipe de los Ladrones” en honor al Rafa per les dificultats sofertes per aconseguir crear el grup.

COMPONENTESVeu, lletra, música: Rafael Vizcaino, Baix: Oscar Mandos, Guitarres: David Verdugo, Bateria i percussió: Nil Toro


Rafa Vizacaino

RAFA

Oscar Mandos

OSCAR

David Verdugo

DAVID

Nil Toro

NIL

EL PRINCIPE DE LOS LADRONES

CONCERTS


EMERGENZA FESTIVAL

25/02/2017


______

--/--/----


______

--/--/----


______

--/--/----

El-Principe-de-los-ladrones-a-ti-te-quiero-ver
El-Principe-de-los-ladrones-Graffiti
El-Principe-de-los-ladrones-Pasillos
El-Principe-de-los-ladrones-Sin-muros
El-Principe-de-los-ladrones-Tocando-en-la-calle
El-Principe-de-los-ladrones-Tras-las-rejas
El-Principe-de-los-ladrones-En-la-carretera
El-Principe-de-los-ladrones-En-el-campo

CONTACTE

Escriu-nos un correu

Et respondrem al més aviat possible.

Contratació: +34 666 26 46 55

info@elprincipedelosladrones.com
https://elprincipedelosladrones.com/